RAKA VÄGEN TILL FASADSYSTEM STÅL

Besöks-/postadress:
Hagvägen 3
516 34 Dalsjöfors

Telefon:
033-27 14 10

Förfrågningar skickas till: offert@fasadsystemstal.se
Faktura skickas till: ma-98920-fasadsystem@medius.cloud
Övriga ekonomi -och fakturafrågor: faktura@fasadsystemstal.se
eller kontakta Lennart: lennart@fasadsystemstal.se

Vill du jobba med oss? Skicka din ansökan till ansokan@fasadsystemstal.se

Samarbetspartner:
Fasadsystem i Stenkullen AB tillverkar dörrar, fönster, uterum, fasader och tak i
aluminium och glas.

Porträttbild på Christoffer Sundén.

Christoffer Sundén
VD

christoffer@fasadsystemstal.se
Tel 0702-71 41 05

Om: Kontakta Christoffer angående spännande projekt, marknad och vårt varumärke. Christoffer jobbar som projektledare i våra större projekt och diskuterar gärna kommande byggnationer där våra produkter föreskrivs. Han finns alltid tillgänglig på telefon eller mail!

– För mig är jobb och fritid integrerat och jag tycker om att hitta ett flow i allt jag gör. Jag brinner för rörelse, kost och hälsa. Tränar ofta styrketräning eller är ute och springer. Jag har ett stort intresse för mat och resor.

Porträttbild på Lennart Sundén.

Lennart Sundén
Projektledare | Fabrikschef

lennart@fasadsystemstal.se
Tel 0706-26 41 85

Om: Du är varmt välkommen att kontakta Lennart rörande pågående projekt av mindre till medelstor karaktär. Lennart har ansvar för ekonomi och fakturering samt är vår Fabrikschef. Det innebär ansvar för vår maskinpark och fastighet. Lennart är en av fyra delägare.

– Svampplockare, hundägare och golfare! Jag tar gärna en god promenad i skogen med familjens hund och tackar gärna ja till en golfrunda i goda vänners lag. Har ett intresse för att vara ute i naturen och trevliga middagar. Tidigare dykare och enduro-åkare!

Porträttbild Sami Helisten

Sami Helisten
Projektledare

sami.helisten@fasadsystemstal.se
Tel 0708-30 20 29

Om: Utbildad Glas & Metallingenjör på Yrkeshögskolan. Sami ansvarar för projekt i alla storlekar och hjälper dig med kalkylering, offerter och beredning av våra projekt. Sami är vår specialist inom glas & stål!

– På fritiden tillbringar jag mestadels tid med min lilla familj som är min sambo och min lilla dotter. Jag brinner för fotboll, jag spelar själv men om jag inte spelar så kollar jag fotboll på tv. Jag gillar även att resa.

Porträttbild på Lars Sundén.

Lars Sundén
Kalkyl & offert | Ansvarig specialprojekt

lars@fasadsystemstal.se
Tel 0707-18 38 60

Om: När du behöver hjälp med kalkyl och offert i mindre projekt (1-10 stålpartier) är Lars rätt man! Lars är också ansvarig för specialprojekt såsom industripartier. Lars är en av fyra delägare.

– Har ett stort intresse för amerikanska bilar och motorcyklar. Åker gärna en tur på lediga dagar och upptäcker nya platser! Tycker om att koppla av i spabadet eller tillaga något gott att avnjuta på altanen hemma.